Äänekosken koiranäyttely 14.8.2021

Äänekosken koiranäyttely 14.8.2021

Näyttelyssä arvostellaan rodut FCI:n roturyhmistä 1/2 ja 5/9, myös pennut 7-9kk.
FCI 1 – Lammas- ja karjakoirat (paitsi sveitsinpaimenkoirat)
FCI 2 – Pinserit, snautserit, molossityyppiset ja sveitsinpaimenkoirat
FCI 5 – Pystykorvat ja alkukantaiset koirat
FCI 9 – Seura- ja kääpiökoirat

Näyttelypaikka
Äänekosken Liikuntapuiston yleisurheilu kenttä. Kehät ovat nurmipohjalla. Parkkipaikat ovat aivan näyttelypaikan läheisyydessä.
os. Römminkatu 22, 44120 Äänekoski
Avaa kartta näyttelypaikalle

COVID-19
Järjestäjien, toimihenkilöiden ja osallistujien tulee noudattaa Suomen valtion ja viranomaisten koronatilanteen vuoksi antamia ohjeita suojautumiskeinoista ja turvaetäisyyksistä. Koronapandemian vuoksi perutun näyttelyn ilmoittautumismaksuista pidätetään 5 euron käsittelykulu ennen palautusta.

HUOM, tiedote 11.8.2021
Aluehallintovirasto on tänään määrännyt kokoontumisrajoituksia alueellemme. Saamme huomenna yhteyden viranomaisiin ja tiedotamme pikimmiten näyttelyymme vaikuttavista toimista.

Näyttelytoimikunnan oman alustavan selvityksen mukaan, näyttely kuitenkin pystytään järjestämään tarkoin turvarajoituksin. Näyttelypaikka on laaja ja saamme kehät etäälle toisistaan. Yleisöä emme ota alueelle. Ohjeistamme osallistujia poistumaan paikalta, kun koira on osallistunut niihin luokkiin joihin se on oikeutettu osallistumaan. Ryhmäkilpailujen järjestäminen on vielä harkinnassa.

Päivitys 12.8.2021:
Tänään käytyjen viranomaisneuvottelujen myötä saimme varmistuksen tapahtuman toteutumiseen. Näyttelyyn ei oteta yleisöä. Suosittelemme, että ilmoitetun koiran mukana paikalle saapuu vain yksi henkilö. Ohjeistamme osallistujia poistumaan paikalta, kun koira on osallistunut niihin luokkiin joihin se on oikeutettu osallistumaan. Ryhmäkilpailuja ei järjestetä. Arvostelut noudetaan kehän laidalta niille osoitetusta laatikosta, käytä käsidesiä niitä noutaessasi.
Alueella on vahva suositus maskin käytöstä, maskeja on paikanpäällä myynnissä. Vessoissa on mahdollisuus käsien pesuun ja pitkin aluetta myös desinfiointiin. Riittävistä turvaetäisyyksistä tulee huolehtia ja vältettävä lähikontakteja. Teltta-aluetta olemme joutuneet supistamaan riittävien turvaetäisyyksien rakentamiseksi (harkitse siis tarkkaan teltan tarvetta). Mikäli koet pieniäkin sairauden oireita, jääthän kotiin. 

Turvallista näyttelypäivää toivottaa,
Äänekosken 2021 ryhmänäyttelyn näyttelytoimikunta
----
Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto määrää Jyväskylän, Muuramen, Laukaan ja Äänekosken kuntien alueelle kokoontumisrajoituksen sekä turvavälit
https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69915733
----
Tartuntatautilaki 58 d § (31.5.2021/447)
Asiakkaille ja osallistujille tarkoitettujen tilojen käytön edellytykset covid-19-epidemian leviämisen estämiseksi
https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2016/20161227#L6P58c

Järjestävät yhdistykset
Ala-Keiteleen Kennelkerho
Suolahden Metsästysseura
Hietaman Haukku

Yhteistyössä
Halla koiranruoka
kauppias Mika Lankinen Citymarket Äänekoski