Tapahtumat

Tapahtumat

Nosework Koulutuspäivä – PERUTTU!
Ilmoittatumiset narhij@gmail.com , Jäsenet etusijalla


Agility alkeiskurssi 6.6.2018 alkaen

kuuden (6) kerran agilityn alkeiskurssi, jossa pääasiassa tutustutaan esteisiin, joten aikaisempaa kokemusta agilitysta ei vaadita. Koirien ikäraja on n. 10 kuukautta ja koirien tulee osata odottaa hetki paikallaan, pysyä irti omistajansa läheisyydessä ja tulla luokse käskystä (kurssi järjestetään aitaamattomalla kentällä).
Kurssille mahtuu 4-5 koirakkoa mukaan, joten ole nopea! Vakituista kurssipäivää ei ole ohjaajan vuorotöiden vuoksi, mutta kurssipäivät kerrotaan hyvissä ajoin kellonaikoineen. Pyrkimys olisi, että kerrat osuisi arki-illoille.
Ensimmäinen kurssipäivä on keskiviikkona 6.6 klo. 17.30. Kurssin ohjaajana toimii Tanja Pulkkinen, joka on harrastanut agilitya liki kymmenen vuotta. Kurssin hinta on 50 e/koirakko jäsenille, muille 60 e/koirakko. Kurssipaikat ovat ensisijaisesti jäsenille. Kurssipaikkana toimii Isomäen kenttä, Suolahdessa.
Kerrothan ilmoittautuessasi nimesi ja koirasi nimen sekä koirasi rodun ja iän. Myös mahdollisen harrastustaustanne ja oletteko kerhon jäsen. Sitovat ilmoittautumiset 30.5 mennessä Tanjalle sähköpostitse tanj90@gmail.com”